Енглез у Београду

Британска поп звезда Стинг одржала је у Београдској арени концерт пред 15.000 људи, који су заједно са њим певали велике хитове "Mad About You", "If I Ever Lose My Faith in You", "Englishman in New York", "Fields of Gold", "Shape of My Heart", "Меssage in the Bottle"...

После пет нумера које је отпевао Стингов син, у пратњи само акустичне гитаре, велика светска звезда појавила се са четворочланим бендом на позорници Арене.

Одушевљено га је поздравило скоро 15.000 поштовалаца.

„Добро вече, Београде“, узвикнуо је Стинг на српском језику.

Уследили су препознатљиви хитови британске звезде међу којима је београдска публика највише реаговала на Мad About You, If I Ever Lose My Faith in You, а цела Арена је заједно са Стингом певала хит Englishman in New York, који је специјално за ову прилику бенд одсвирао у реге аранжману.

Беспрекорни звук и одлична енергија између бенда и публике обележили су прву половину концерта Стинга у Београду.

У другом делу могли су се чути велики хитови групе „Полис“ и Стинга, које је махом публика заједно певала са гостима из Енглеске.

Смењивале су се добро познате нумере Меssage in the Bottle, Walking Оn The Moon, а цела Београдска арена одушевљено је испратила ритам песме Desert Rose.

Десетоминутна верзија песме Roxanne најавила је спектакуларну завршницу концерта у којој је Стинг са својим саставом одсвирао песме Next to You и Every Breath You Take.

Бенд је испраћен овацијама са сцене уз гласно навијање да одсвирају још нешто.

На позорницу београдске арене вратио се Стинг са својом гитаром и веома емотивним извођењем песме Fragile.

„Хвала“, рекао је Стинг на српском и пожелео лаку ноћ Београђанима и осталима који су дошли на његов концерт.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи