Хуманитарни концерт „Еве Браун“ у Дому омладине

У четвртак, 7. септембра Ева Браун излази пред престоничку публику уз бројне пријатеље и хумани повод. У Дому омладине одржава се хуманитарни концерт под називом „Неко као ти...“.

Концерт се организује у циљу прикупљања средстава за унапређење неге и лечења оболелих од Дишенове мишићне дистрофије.

Дишенова мишићна дистрофија (скраћено ДМД) је једна од најчешћих ретких неуромишићних болести од које искључиво болују дечаци који услед убрзаног пропадања мишића већ најкасније са дванаест година буду врло тешко покретни, а ретко дочекају двадесети рођендан.

Циљ организације ДМД Србија је подршка особама оболелим од Дишенове мишићне дистрофије и повезивање међународних клиничких испитивања са дечијим релевантним клиникама у Србији, као и укључивање оболелих дечака из Србије у клиничка испитивања лекова специјализованих за потенцијално лечење Дишенове мишићне дистрофије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи