Песма лета на врху листе и „најнепознатијих“ нумера!

Кад не могу да препознају песму коју чују, многи се за помоћ „обраћају“ „Шазаму“, глобално популарној апликацији за препознавање музичких нумера. Овог лета највише корисника било је опчињено „непознатом“ нумером која се могла чути на сваком кораку...

Шазам је објавио за које су песме корисници најчешће хтели да знају назив и извођача преко њихове апликације. Иако би се у први мах могло помислити да не постоје они који не знају овогодишњи апсолутни хит Despacito, ова песма нашла се на врху и Шазамове листе.

Џулијан Маршал из Шазама у блогу наводи да ће лето које ће ускоро бити за нама остати запамћено по латино ритмовима, што се види и на њиховој листи.

За песму Despacito од објављивања је владало велико интересовање, али је значајан допринос у њеној популарности дала и верзија са Џастином Бибером.

Ево најтраженијих 10 нумера: 

1. Луис Фонси и Деди Јенки – Despacito
2. Чарли Пут – Attention
3. Калвин Харис, Фарел Вилијамс, Кејти Пери и Биг Шон – Feels
4. Хозе Балвин и Вили Вилијам – Mi Gente
5. Ди-џеј Халид, Ријана и Брајсон Тилер – Wild Thoughts
6. Хери Стајлс – Sign Of the Times
7. Шон Мендес – There's Nothing Holdin' Me Back
8. „Имеџин драгонс“ – Thunder
9. Френч Монтана и Свеј Ли – Unforgettable
10. Џонас Блу и Вилијам Синџ – Mama

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи