"Ready To Go“, нови сингл групе „Хуртс“

Енглески синтпоп дуо „Хуртс“ данас је објавио нови сингл "Ready To Go". После "Beautiful Ones" ово је други сингл који њихове обожаваоце приближава новом, четвртом по реду студијском албуму, који ће под именом "Desire" изаћи 29. септембра за кућу „Коламбија рекордс“.

Поводом изласка новог сингла, огласио се фронтмен Тео Хачкрафт: „Ready To Go је песма о животу који треба живети у потпуности. Насупрот томе, тема видео-спота је бол и тешкоћа са којом се појединац суочава када се носи са тугом. Нешто, што је поготово проблематично за средину севера Енглеске, где се радња спота и одиграва. Надамо се да песма али и спот носе позитивну поруку да треба славити живот“.

Док су прва два албума групе „Хуртс“, Happiness и Exile уроњена у густу, готску атмосферу, претходни студијски албум Surrender изашао је из тих оквира и више се окренуо поп музици.

Тај фокус се, судећи по новим сингловима наставља и на будућем албуму, Desire, што показује тежњу дуа да тематски и музички освежи свој стил.

Већ првим синглом, Wonderful Life, „Хуртс“ су постали једна од напопуларнијих и најуспешнијих поп група у Европи, чији су синглови и албуму увек међу првима на музичким листама у Британији, Немачкој, Швајцарској, Русији, Шведској, Белгији, Пољској, Украјини, Финској, Холандији, Аустрији, итд.

„Хуртс“ ће нови албум промовисати интензивном и дугом, до сада највећом турнејом која почиње у октобру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи