Стигао је Којотов "Sevengreen"

После неколико интернационалних пројеката и сарадње са домаћим музичарима, београдски реге музичар Немања Којић Којот Којот самостално потписује соло издање на ком се налази 12 песама. Албум "Sevengreen" објавила је кућа "Ammonite Records".

Стигао је Којотов "Sevengreen" Стигао је Којотов "Sevengreen"

Албум прати нови спот за песму Bells of Hate, а љубитељи Којотове музике могли су да наслуте о каквом је материјалу реч на основу прва два сингла са овог издања Modern Age Slavery и I Believe.

Немања напомиње да је, као и у његовом досадашњем раду, музика одраз онога што свакодневно живи: „После дужег времена певам искључиво у своје име, сигурнији у оно што говорим више него икад. На целом албуму има доста симболике, која је такође заснована на личним осећањима и перцепцији, а и неким чињеницама“.

Нови Којотов албум продуцирао је познати међнародни тим "House of Ridim" специјализован за реге музику, са којима је Којот већ сарађивао на песмама Belly of the Beast и Seems Like Revolution.

Це-де Sevengreen моћи ће да се набави у свим боље снабдевеним музичким продавницама од 28. августа и преко издавача, док се београдска пормоција албума очекује током септембра, након Којотове међународне турнеје која је у току.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи