Стинг са сином на бини у Арени

На концерту у Комбанк арени, 17. септембра, Стинг ће наступити са својим дугогодишњим сарадницима, гитаристима Домиником и Руфусом Милером и бубњарем Џошом Фрисом, док ће се као специјални гости појавити Стингов син Џо Самнер и хармоникаш Перси Кардона из састава „Ласт бандолерос“.

Стинг са сином на бини у Арени Стинг са сином на бини у Арени

Џо Самнер је Стингов син из везе са ирском глумицом Франсес Томелти. У тинејџерском периоду почео је да се бави музиком, свирањем гитаре и бубњева и то након што је чуо „Нирванин“ албум Nevermind.

Бенд који је касније постао "Fiction Plane", основао је са школским другом, басистом Деном Брауном и британским гитаристом Сетоном Даунтом.

Соло каријеру Самнер гради протеклих пет година.

Док истовремено води рок бенд "Fiction Plane" и пробија технолошке границе апликацијом Vyclone, одбацује и све што сматра неаутентичним.

„Сваки пут када изводим песму, оставим неколико делова потпуно отвореним за импровизацију. Након што се песма одсвира 50 пута, мишљења сам да ће бити боља, неће остати стално иста!“, објаснио је Самнер свој стил извођења.

Овај отворени став долази из његовог разноврсног музичког искуства - од турнеја са музичарима које он сматра породицом (група „Полис“) до извођача као што је Снуп Дог или певања у модерној опери и компоновања хитова за европске уметнике.

Самнер води курсеве у музичким школама фокусирајући се на емотивни притисак код писања песама, а свој први сингл Jellybean објавио је почетком ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи