Читај ми!

Председник Макрон тражи да се Емили врати у Париз

Популарна серија „Емили у Паризу“ у четвртој сезони се, накратко, преселила у Рим. Ипак, то је било довољно дуго да се претпостави да ће јунакиња серије неко време заиста боравити у италијанском главном граду и напустити Париз, што је изазвало реакције многих, па чак и председника Француске Емануела Макрона.

Председник Макрон тражи да се Емили врати у Париз Председник Макрон тражи да се Емили врати у Париз

Изузетно успешна Нетфликсова серија, са фантастичним модним креацијама и комбинацијама, упркос свим својим стереотипима о драстичним разликама у култури у Чикагу и у Француској са којима се сусреће директора маркетинга Емили, довела је бројне туристе, подстакла трговину и повећала упите агентима за некретнине у француској престоници.

Зато је сада евентуално премештање радње у Рим у петој сезони постало политичко питање, а председник Емануел Макрон је најавио да ће се снажно борити да остане у Француској.

Емили у Паризу у Риму нема смисла. Борићемо се свим силама и тражићемо да Емили остане у Паризу“, рекао је Макрон у интервјуу за лист Варајети. Према оцени француског председника, ова серија је донела велики успех главном граду Француске и читавој земљи док је његова супруга Брижит толико заљубљена у серију да се чак појавила у једној епизоди због чега је Макрон, како сам каже у интервјуу, био веома поносан.

Брижит је баш била срећна што ће се појавити у серији“, истакао је Макрон и додао да је, иако се појавила на неколико минута, то искуство било предивно за њу. Мислим да је то било одлично и за читаву нашу земљу.

На питање новинара да ли ће се и он појавити у славној серији одговорио је: Ја сам много мање привлачан од Брижит.

Градоначелник Рима, Роберто Гуалтијери је на мрежи Икс (некадашњи Твитер) поручио француском државнику да разлога за бригу нема: Драги Макроне, не брини. Емили је баш дивно у Риму. А као што знаш, срцу се не командује па ћемо оставити да она изабере“. Додао је и емотикон који намигује.

У четвртој сезони, Емили упознаје италијана Марчела (Еуђенио Франческини) због кога одлази на одмор у Рим, али, с обзиром на то да Марчело тргује кашмиром, агенција "Gratea" за коју Емили ради, највероватније ће творити канцеларију у Риму у којој би Американка требало да остане да ради.

То је њена шефица Силви, која је такође имала авантуру са Италијаном, кога у серији глуми Раул Бова, тражила од ње.

Нетфликс је потврдио да ће бити пете сезоне серије, а глумица Лили Колинс, ћерка Фила Колинса, која глуми Емили изјавила је у једном видео-снимку да ниједно место на свету није као Рим.

У међувремену је креатор серије Дарен Стар рекао: „Ово не значи да Емили више неће бити у Паризу, једноставно значи да ће бити и у Риму.

На друштвеним мрежама је отворена расправа око тога где би било боље да се настави са снимањем серије, а не изостају ни иронични коментари типа Мењамо Емили за Мона Лизу.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи