Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Зеленски: САД да притисну Путина да оконча рат; у Москви се суди америчком држављанину оптуженом да је украјински плаћеник

Рат у Украјини – 948. дан. Борбе се и даље воде на шест праваца, а ситуација и даље тешка и напета, саопштио је Генералштаб Оружаних снага Украјине. Московски суд је почео да разматра кривични поступак против 72-годишњег Американца Стефана Џејмса Хабарда, оптуженог да се борио као украјински плаћеник.

Зеленски: САД да притисну Путина да оконча рат; у Москви се суди америчком држављанину оптуженом да је украјински плаћеник Зеленски: САД да притисну Путина да оконча рат; у Москви се суди америчком држављанину оптуженом да је украјински плаћеник

Украјинска војска наводи да Русија не престаје да напада дуж границе Сумске и Черниговске области.

Наведено је да упркос значајним губицима руских трупа, Москва наставља покушаје пробијања одбране Украјине.

Украјини је потребан праведан мир и рачуна на подршку и вођство САД да на све могуће начине притисне Владимира Путина и примора га да заустави рат, изјавио је Володимир Зеленски после састанка са Доналдом Трампом.

Републикански председнички кандидат Доналд Трамп изјавио је да ће радити и са Украјином и са Русијом на окончању рата.

Из рушевина седишта Националне полиције у Кривом Рогу су пронађена још два тела након напада руских трупа, саопштио је шеф Дњепропетровске ОВА Сергиј Лисак.

Московски суд је почео да разматра кривични поступак против 72-годишњег Американца Стефана Џејмса Хабарда, оптуженог да се борио као украјински плаћеник.

Италијански председник Серђо Матарела и председник Немачке Франк-Валтер Штајнмајер поручили су да Италија и Немачка остају чврсто уз Украјину у њеном сукобу са Русијом.

Генерални инспекторат за ванредне ситуације Румуније објавио је да је група дронова уочена у румунском ваздушном простору како се креће ка циљевима у Украјини.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи