Читај ми!

Заштитник грађана испитује поступање школе у Жаркову - од пет одељења седмака формирано шест

Заштитник грађана је покренуо испитни поступак оцене законитости и правилности рада Министарства просвете, након притужбе родитеља да је од пет формирано шест одељења ученика седмог разреда у ОШ "Љуба Ненадовић".

Заштитник грађана је на основу притужби родитеља ученика ОШ "Љуба Ненадовић“ у Београду, због начина на који је та школа донела одлуку да се на почетку нове школске године расформирају одељења ученика која полазе у седми разред и од досадашњих пет, формирају нових шест одељења, покренуо испитни поступак оцене законитости и правилности рада Министарства просвете, наводи се на сајту Заштитника грађана.

Заштитник грађана затражио је од ресорног министарства да у року од петнаест дана достави изјашњење о свим чињеницама и околностима конкретног случаја.

Између осталог, Заштитник грађана тражи и информације о томе да ли је школа на одговарајући начин пружила родитељима информације о критеријумима за формирање нових одељења седмог разреда, као и на који начин је приликом њиховог формирања обезбеђена заштита права ученика са сметњама у развоју.

 
 

среда, 11. септембар 2024.
24° C

Коментари

Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?