Читај ми!

Ђоковић: Радујем се што ћу се за трофеј Дејвис купа поново борити са мојим друговима из тима

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић потврдио је учешће у тиму Србије на финалном турниру Дејвис купа који се игра у Малаги. Истакао је да је врло мотивисан за нови успех тима Србије и позвао навијаче да пруже максималну подршку.

Већ легендарни Ноле је у изјави на друштвеним мрежама истакао значај овог надметања међу најбољим репрезентацијама и истакао узбуђење и задовољство што је тим Србије међу најбољима.

“Здраво свима! Узбуђен сам што ћу бити део репрезентације Србије на финалном турниру Дејвис купа који се игра у Малаги. Остало је још неколико седмица док не почне такмичење на којој ће учествовати осам најбољих екипа на свету. Борићемо се за најпрестижнији репрезентативни трофеј у нашем спорту” рекао је Новак.

Најбољи тенисер Србије је посебно истакао колико му значи то што је у саставу репрезентације и истакао да ће његов тим пружити максимум на такмићењу.

“Увек је велика част и задовољство играти за Србију. Ми смо освојили титулу 2010. године и то је заправо једна од мојих најлепших успомена у каријери. Радујем се што ћу се за трофеј поново борити са мојим друговима из тима. Надам се да ћу бити здрав и да ћу моћи да донесем све победе својој земљи. Позивам све из Шпаније, али и оне ван граница овде земље да дођу и подрже нас.”, закључио је Ђоковић.

четвртак, 12. септембар 2024.
16° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи