Читај ми!

Срђан Ђоковић предлаже партнерство Београду за терене које је Новак предао градским властима

Отац Новака Ђоковића, Срђан Ђоковић, у саопштењу које је објавио каже да му је намера да пронађе начин сарадње с градом Београдом како би тениски терени "Милан Гале Мушкатировић" поново били у "делатности за коју су и намењени". Реч је о теренима које је Новак Ђоковић предао Граду када је угашен Тениски клуб "Новак".

 У саопштењу стоји да ће се тражити било какав модалитет партнерства са градом и поновно преузимање терена на кеју код СЦ "25. мај".

"Након изражене намере Новака Ђоковића и његове компаније да изађе из партнерства са Градом у вези са пословањем и обављањем активности тениског терена 'Новак' на тениским теренима 'Милан Гале Мушкатировић' обавештавам медије да сам у консултацији са својом породицом спреман да или лично или преко неке од компанија у нашем власништву наставимо сарадњу са Градом у вези са пословањем и обављањем активности тениског центра.

У најкраћем року понудићемо граду неки од модалитета сарадње или јавног партнерства који би омогућио да овај тениски центар и надаље обавља делатност којој је намењен у корист тениског спорта Београда и Србије.

Надамо се да ће градски челници у име будућности тениског спорта позитивно одговорити на ову нашу иницијативу", пише у саопштењу.

Да подсетимо, тениски клуб "Новак" је угашен 1. јуна, а сам Новак Ђоковић је одлучио да те терене преда граду Београду.

Центар постоји око 15 година, на њему је одиграно седам АТП турнира и један ВТА, као и безброј мањих такмичења. Тај терен је био главна база Новакових припрема и тренинга, али и бројних других тенисера, и српских и иностраних.

уторак, 17. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи