Читај ми!

Вучић честитао кошаркашима: Заслужили сте злато, хвала вам за бронзу

Председник Србије Александар Вучић честитао је кошаркашкој репрезентацији Србије освајање бронзане медаље на Олимпијским играма у Паризу.

Кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је победила селекцију Немачке резултатом 93:83 (30:21, 16:17, 26:25, 21:20).

"Заслужили сте злато, хвала вам за бронзу! Честитам и бескрајно хвала на свему што сте урадили за Србију!", написао је Вучић на Инстаграму.

Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитке кошаркашкој репрезентацији Србије.

"Изузетно ми је задовољство да играчима, тренеру Пешићу и стручном штабу упутим најискреније честитке поводом импресивног успеха и освајања бронзане медаље на Олимпијским играма. Ваша игра, посвећеност и срце које сте оставили на терену су прави пример како се бори за своју земљу", навео је Додик на мрежи Икс

Додик је додао да су српски репрезентативци остварили огроман успех и бројне навијаче из Републике Српске, који су сваку утакмицу пратили с великим жаром, учинили изузетно срећним и поносним. 

"У име грађана Републике Српске и у лично име, још једном вам честитам од срца и желим много среће и победа у будућности, и на терену и у приватном животу. Хвала вам на свим лепим тренуцима које сте приредили српској нацији и свим љубитељима кошарке. Ви сте наши 'златни орлови'", истакао је Додик.

Олимпијски тим Србије је тако дошао до четврте медаље на Играма у Паризу, после златних медаља стрелаца Зоране Аруновић и Дамира Микеца, односно тенисера Новака Ђоковића. Таеквондисткиња Александра Перишић је освојила сребро.

Премијер Србије Милош Вучевић придружио се слављу српских кошаркаша у Паризу.

"Целом свету сте показали како се бори за свој народ и своју отаџбину. Србија је земља кошарке. Живела Србија“, поручио је премијер Вучевић.

Поред Вучевића и потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић је честитап кошаркашкој репрезентацији Србије освајање бронзане медаље.

"Упућујем најсрдачније честитке кошаркашкој репрезентацији Србије на освојеном бронзаном олимпијском одличју. Јуначки сте се борили и сви као један маестрално одиграли за нашу Србију, чиме сте још једном доказали зашто сте увек у самом врху светске кошарке. Радосни смо и поносни на вас. Желим вам још много успеха у будућности. Наставите да исписујете историју српске кошарке”, наводи се у честитки министра Дачића, саопштио је МУП.

субота, 10. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару