Читај ми!

Највеће звезде НБА лиге већ сада најављују учешће на Олимпијским играма

Кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава играће у далеко јачем саставу на Олимпијским играма у Паризу него на тек завршеном Мундобаскету пошто су повратак у државни тим најавиле највеће светске кошаркашке звезде.

Након још једног Мундобаскета на којем Сједињене Државе нису освојиле ни медаљу, највеће звезде НБА лиге годину дана пред почетак Олимпијских игара у Паризу најављују своје учешће.

Леброн Џејмс, Стеф Кари и Кевин Дурент већ су на својим налозима на друштвеним мрежама наговестили наступање за Сједињене Државе, а њихову спремност да играју за репрезентацију потврдио је и портал Атлетик.

Американци почигледно желе да по сваку цену одбране олимпијско злато које су освојили пре две године у Токију.

Додаје се да је селектор Стив Кер свестан да не може да нападне најсјајнију медаљу ако нема на располагању много јачи тим од овог који је предводио до четвртог места на тек окончаном Мундобаскету.

Атлетик тврди да је Леброн Џејмс, двоструки олимпијски шампион и троструки учесник Олимпијских игара, већ дао позитиван одговор селектору Керу, као и да ће се државном тиму следећег лета прикључити и Стеф Кари, Кевин Дурент, Ентони Дејвис, Џејсон Тејтум и Дрејмонд Грин.

Такође, према истом извору, веома близу одлуке да играју за САД у Паризу су и Девин Букер, Демијен Лилард, Кајри Ирвинг, Демар Дерозан и Де’Арон Фокс.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи