Читај ми!

KK Црвена звезда: Претходна сезона била успешна, у наредној желимо да будемо још бољи

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да протеклу сезону сматра успешном будући у којој су освојена два национална трофеја и одиграно финале регионалне АБА лиге.

Црвена звезда је ове сезоне освојила Куп Радивоја Кораћа и титулу првака у домаћој лиги, а у финалу АБА лиге након пет утакмица поражена је од Партизана. 

"Са задовољством можемо да закључимо да је управо завршена сезона била успешна, са жељом да у наредној будемо још бољи и још јачи! Јер нас пет од шест трофеја у последње две сезоне, и укупно 24 у последњих 11 година обавезују да одржимо висок ниво и оправдамо очекивања", истиче се у саопштењу Звезде приликом сумирања сезоне.

Звезда је ове године освојила 23. пут трофеј намењен прваку државе и чак осми пут узастопно, док је у Купу Радивоја Кораћа поставила рекорд освајањем девете титулу, треће заредом.

"У години великог јубилеја – 100 година кошарке у Србији, која ће и званично бити крунисана 12. децембра у Београду, KK Црвена звезда је одиграо 74 такмичарске утакмице у сезони, освојио оба национална трофеја, Kуп Радивој Kораћ и национално првенство Србије, одиграо је и финале АБА лиге и завршио такмичење у Евролиги са скором 17-17", наводе црвено-бели. 

Из Звезде наводе да је у протеклој сезони постојало велико интересовање публике за утакмице црвено-белих, али и транспарентно пословање, као и то да је клуб био учесник бројних хуманитарних догађаја. 

"Нова сезона званично почиње првог јула, до прве утакмице у октобру Црвена звезда ће бити спремна да одговори на све такмичарске изазове која су када је наш клуб у питању увек велики, као и очекивања", закључује се у обавештењу Звезде.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи