Читај ми!

Сакраменто надиграо шампионе, Њујорк изненадио Кливленд

Кошаркаши Сакрамента савладали су Голден стејт са 126:123 у драматичној завршници првог меча прве рунде плеј-офа западне конференције НБА лиге, а на истоку је тим Њујорка славио на гостовању у Кливленду са 101:97.

Сакраменто је после 17 година изборио пласман у доигравање које је почео победом над актуелним шампионима у врло равноправном дуелу који су добили у самој завршници.

На пар секунди пре краја домаћини су дошли до предности а уз звук сирене Стеф Кари је покушао да тројком избори продужетак али му то није пошло за руком.

Тим победника су у ефикасности предводили Диерон Фокс са 30 постигнутих поена уз 5 асиастенција и Монк са 32 поена, а Домантас Сабонис је додао 12 поена уз 16 скокова и 2 асистенције.

У тиму „ратника“ најефикаснији је био Стеф Кари са 30 поена, Клеј Томпсон постигао је 21, а по 17 су додали Џордан Пул и Ендру Вигинс али је све било недовољно да избегну пораз.

Други меч ове плеј-оф серије на програму је од 4.00 у ноћи између понедељака и уторка по нашем времену.

У првом дуелу на истоку Њујорк је на гостовању надиграо Кливленд са 101:97, а до победе су их предводили Џејлен Брансон и Џулијус Рендл који се успешно вратио на терен после проблема са скочним зглобом.

Брансон је меч завршио са 27 постигнутих поена, а одлично су га пратили Рендл са 19 поена уз 10 скокова и 4 асистенције и Џош Харт са 17 поена.

На другој страни у Пораженом тиму Кливленда Донован Мичел је био најефикаснији играч меча са са 38 поена уз 5 скокова и 8 асистенција, али им је то била слаба утеха после пораза.

Други меч игра се такође у Кливленду у уторак на среду од 1.30.

среда, 16. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи