Партизан и Звезда у вечитом дербију у АБА лиги

Кошаркаши Партизана домаћини су Црвене звезде у утакмици 21. кола од 20.30 која је својеврсни дерби регионалне АБА лиге. Ток меча у "Штарк арени" и кретање резултата можете паратити на нашем прталу.

Партизан и Звезда у вечитом дербију у АБА лиги Партизан и Звезда у вечитом дербију у АБА лиги

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде одмериће снаге пети пут ове сезоне, а други у АБА лиги.

Први меч ових ривала на Јадрану добила је Звезда са 90:74. Занимљиво, да је то био једини тријумф домаћина, пошто су у Евролиги гости славили.

Партизан је тренутно први на табели АБА лиге са 18 победа и два пораза. Црвена звезда је друга са скором 17:2 уз меч мање.

Овај меч је веома важан за оба тима, јер ће екипа која тријумфује највероватније лигашки део регионалног такмичења окончати на првој позицији и тако изборити предност домаћег терена кроз цео плеј-оф, а  првак АБА лиге сигурно учествује у Евролиги.

Последњи дуел вечитих ривала одигран је 17. фебруара у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа у Нишу када су црвено-бели победили после преокрета са 83:75.

У изјавама за медије оба тренера водећих кошаркашких тимова Србије су истакла важност вечерашњег дербија и спремност својих тимова да пруже максималан учинак у бвечитон дербију.

Утакмица кошаркаша Партизана и Црвене звезде у  "Штарк арени" почиње у 20.30 и кретање резултата можете паратити на нашем прталу.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи