Читај ми!

Љајић на челу Партизана, Скупштина клуба померена за 21. октобар

Фудбалски клуб Партизан саопштио је дa је седница Скупштине клуба, која је требало да буде одржана сутра, одложена за 21. октобар.

У саопштењу се наводи да je у просторијама клуба одржан састанак између председника Партизана Милорада Вучелића и Расима Љајића, који је кандидат за новог председника клуба.

"Том приликом договорено је да се седница Скупштине клуба одложи за 21. октобар ове године. Искључиви разлог за одлагање седнице Скупштине јесте захтев Расима Љајића за додатним временом у ком би се обавиле консултације са потенцијалним кандидатима за будуће чланове Привременог органа који ће у наредном периоду руководити клубом", истиче се у саопштењу.

Додаје се да ће Љајић највероватније бити на челу Привременог органа који ће управљати клубом.

"На седници Скупштине 21. октобра биће донета одлука о разрешењу председника клуба и Управног одбора, разрешењу генералног директора, те избору Привременог органа који ће управљати клубом након седнице Скупштине. Љајић ће бити кандидат да буде на челу Привременог органа Партизана", додаје се у саопштењу.

Делегати Скупштине ће бити разрешени, а расписаће се избор за нове.

"На истој седници Скупштине биће разрешени и сви делегати Скупштине, (Скупштина ће бити распуштена), а Привремени орган који ће потом водити клуб, организоваће изборе за нове чланове Скупштине клуба који ће у будућности изабрати председника и остале органе клуба", пише у саопштењу Партизана.

Фудбалери Партизана се тренутно налазе на петом месту на табели Суперлиге Србије са 17 бодова из девет утакмица.

четвртак, 10. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи