Читај ми!

Вукашиновић: Веома сам срећан због тријумфа, победа за Станојевића

Помоћни тренер Партизана Бранко Вукашиновић изјавио је да је веома срећан због тријумфа у Лучанима и додао да победу против екипе Младости посвећује некадашњем тренеру црно-белих Александру Станојевићу.

Фудбалери Партизана победили су у Лучанима екипу Младости 3:1 у мечу 10. кола Суперлиге Србије. Вукашиновић је био на клупи Партизана, пошто је Станојевић раније ове недеље поднео оставку.

"Обзиром на величину клуба у ком се налазимо, то је само блага стабилизација, иако је ова победа извојевана на мушки начин, квалитетном игром, и у офанзивном и у дефанзивном аспекту", рекао је Вукашиновић.

Саво Милошевић ће сутра бити званично представљен као нови тренер Партизана.

"Нови тренер, нови лист. Ако буде донео оно што је раније Партизану, биће добро, ја се надам да хоће", додао је Вукашиновић.

Стратег црно-белих на мечу против Младости рекао је да је веома срећан због победе у Лучанима.

"Победио сам ову утакмицу на Станојевићеве карте. 'Хандирао' сам на његове карте. Иако знам да он ово не воли, може да се протумачи и као патетика: 'Сале поздрав, ова победа је намењена теби'", рекао је Вукашиновић.

Он је на крају додао да је договор да остане у новом стручном штабу Партизана.

Партизан је после два ремија и два пораза уписао победу, Младост је доживела пораз после пет узастопних победа у Суперлиги Србије.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи