Маркињос: Тренутно лутамо, играмо без самопоуздања

Репрезентативац Бразила Маркињос рекао је након пораза од Парагваја да екипа пролази кроз тежак период и да не игра са довољно самопоуздања.

Репрезентација Бразила поражена је са 1:0 од Парагваја у мечу осмог кола јужноамеричке групе квалификација за Светско првенство 2026. године.

"Квалификације нису лаке, ово је тешко време за нашу репрезентацију. Једино што нам остаје је да напорно радимо на побољшању игре. Ово је прелазан период, долази до одређене смене генерација и никада није пријатно пролазити кроз то", рекао је Маркињос, преноси бразилски Глобо.

Бразилски репрезентативац је констатовао да селектор Доривал Жуниор покушава да пронађе одговарајућу тактику и стил игре, као и да екипа игра без самопоуздања.

"Наш селектор и даље покушава да пронађе праву екипу и начин игре. Све то се одражава на нашу игру и резултат. Тренутно лутамо и што је најгоре играмо без икаквог самопоуздања", изјавио је Маркињос.

Фудбалери Бразила налазе се на петом месту јужноамеричких квалификација, пошто имају тек десет освојених бодова из осам утакмица. Седам од укупно десет националних тимова из Јужне Америке одлази на Мундијал - шест директно, један кроз плеј-оф.

Репрезентација Бразила никада није пропустила првенство света у фудбалу, а наредни Мундијал биће одржан 2026. године у Сједињеним Америчким Државама, Канади и Мексику.

среда, 11. септембар 2024.
22° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи