Трећи тријумф у низу - Лалатовићева Младост надиграла и ТСЦ

Фудбалери Младости из Лучана победили су у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а резултатом 2:1 у утакмици седмог кола Суперлиге Србије.

Младост је на "ТСЦ арени" забележила трећи суперлигашки тријумф у низу. Откако је Ненад Лалатовић средином августа сео на клупу Лучанаца, надиграо је редом Нови Пазар, Чукарички и данас ТСЦ.

Тополчани су везали други пораз у Суперлиги Србије и пред новим тренером Јованом Дамјановићем, који је у суботу наследио смењеног Деана Клафурића, биће тежак задатак да тргне екипу након лошег почетка сезоне и краха против Макабија из Тел Авива у квалификацијама за Лигу Европе.

ТСЦ је повео у седмом минуту голом Ифета Ђаковца из пенала, али су преокрет режирали Александар Пејовић у 29. и Јован Ћирић у 41. минуту.

Домаћин је имао прилику за изједначење у 56. минуту, али је голман Младости Саша Стаменковић одбранио пенал Марку Лазетићу.

Једанаестерцу је претходио прекршај Душана Цветиновића, који је добио црвени картон, али су Лучанци и са играчем мање на терену успели да сачувају свој гол и однесу сва три бода из Војводине.

Младост након трећег тријумфа у низу има 13 освојених бодова и дели треће место на табели, док је ТСЦ 11. са свега седам бодова, уз утакмицу мање.

Суперлига Србије, седмо коло:

Петак:
ИМТ - Раднички Ниш 3:1
Чукарички - Текстилац 3:0

Субота:
Нови Пазар - Јединство 3:1
Напредак - ОФК Београд 1:3
Железничар - Спартак 2:0

Недеља:
ТСЦ - Младост 1:2
Раднички 1923 - Црвена звезда 0:1
Партизан - Војводина 0:0

понедељак, 02. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару