Читај ми!

Омиљене РТС-ове серије од сада и на Јутјубу

Најпопуларније и најгледаније домаће серије у Србији од сада су доступне и на Јутјубу. Стратешки пројекат РТС-а покренут је на захтев великог броја гледалаца и корисника ове популарне платформе, па ће тако, поред традиционалног гледања испред "малих екрана", нова окупљања око РТС-ових серија сада бити и на Јутјуб каналу РТС ТВ серије.

"Јутро ће променити све", "Радио Милева", "Војна академија", "Позив", "Монтевидео, Бог те видео", "На путу за Монтевидео", "Монтевидео, видимо се", "У клинчу", "Село гори, а баба се чесља" и "Било једном у Србији" серије су чије су епизоде комплетно или делимично доступне на Јутјуб каналу РТС ТВ серије. Свакога дана на канал се додају нове епизоде популарних серија, па је део наслова доступан за гледање од прве до последње епизоде.

Већ сада Јутјуб канал РТС ТВ серије има више од 50.000 пратилаца и више од 16 милиона прегледа. Свакодневно канал бележи у просеку 600.000 прегледа, што је још један показатељ популарности РТС-ових домаћих серија.

Доступност једног од омиљених ТВ формата у Србији на Јутјуб платформи наставиће се и повећавати новим насловима и новим епизодама домаћих серија које сви радо гледају, јер су серије нит која нас повезује. Запратите канал и гледајте одмах — РТС ТВ серије!

петак, 06. септембар 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару