Читај ми!

Новак обара рекорде

На мастерсу у Шангају први пут од 2019. игра и најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, и то у покушају да освоји јубиларну, стоту 100. у каријери и обезбеди место на завршном турниру у Торину. Ђоковић је слободан у првом колу,  у другој рунди чека бољег из дуела Алекса Микелсена и Јунчаокете Буа. Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло истог турнира, пошто је у првом колу победио Аустралијанца Рикија Хаџикату резултатом 6:2 и 6:2. Наредни ривал биће му Алексеј Попирин.

Вечерас почиње јубиларна 25. сезона Евролиге. Трећу годину заредом Србија ће имати два представника у елитном европском такмичењу, а први ће на паркет кошаркаши Партизана, који вечерас од 20.30 гостују екипи Басконије у Виторији. Црвена звезда стартује сутра у Паризу, са истоименим, новим чланом елитне лиге. Чућемо очекивања Жељка Обрадовића, односно Огњена Добрића и Луке Митровића.

Фудбалери ТСЦ-а играће меч првог кола Лиге конференције са казахстанском Астаном у Алмати. Дуел је на програму од 18.45 часова. Чућемо шта уочи овог дуела кажу тренер екипе из Бачке Тополе Јован Дамјановић и играч ТСЦ-а Михајло Бањац, док о актуелном тренутку српског фудбала прича и фудбалски посленик Мирослав Тањга.

ФК Партизан организовао је у просторијама клуба комеморацију поводом смрти некадашњег фудбалера и тренера Марка Валока. Од легендарног аса су се опростили, поред чланова породице и пријатеља, почасни председник ФК Партизан Иван Ћурковић и представник ветерана ФК Горан Каденић. Тениски тренер Јован Лилић преминуо је у Београду у 60. години, саопштио је Тениски савез Србије. Лилић је био члан стручног штаба репрезентације Србије која је 2010. године освојила Дејвис куп, а 2008. године предводио је тениски тим Србије на Олимпијским играма у Пекингу, када је Новак Ђоковић освојио бронзану медаљу. Селектор фудбалске репрезентације Швајцарске Мурат Јакин одредио је списак фудбалера за утакмице са Србијом и Данском у Лиги нација. О овим и другим вестима из света спорта у емисији у чијој реализацији учествују и Снежана Пантовић, Љубинка Добриловић и Катарина Епштајн.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи