Читај ми!

Сива тип-топ елеганција две краљице у истим ципелама 

Холандска и белгијска краљица очитале су ових дана нове модне лекције у савршеним сивим комбинацијама од главе до пете.

Холандска краљица Максима и белгијска краљица Матилда с правом важе за најелегантије припаднице краљевских породица. Популарни М&М двојац ових дана је поново оправдао епитет који носи. Обе су се појавиле у савршеним сивим комбинацијама од главе до пете, носећи притом чак и – исте ципеле.

Није тајна да две краљице имају приличан број истих одевних предмета, аксесоара и обуће у својој гардероби. За савршене сиве зимске аутфите, обе су се определиле за идентичне елегантне светлосиве салонке Ђанвито Роси, од антилоп коже, са високом штиклом.

Супруга белгијског краља Филипа их је, на служби посвећеној покојним члановима белгијске краљевске породице у Лекену, уклопила уз изванредан вунени капут са широким бауш рукавима модне куће Натан, хаљину и шешир у истој нијанси Фабијен Делвињ. 

Само пет дана раније исте ципеле, сиву боју и исту модну кућу одабрала је и супруга холандског краља Вилема-Александера. Она је сиве панталоне ширег кроја укомбиновала са интересантном плисираном блузом од свиле у тону и својим омиљеним одевним предметом - дугом пелерином мало тамније нијансе.

Максима се у сивом од главе до пете појавила недавно и приликом посете Ајндховену. Поново Натан капут класичних ревера, са сукњом и ролком исте боје, уз атрактивну сребрну огрлицу, учинили су овај краљевски аутфит тип-топ елеганцијом у хладним зимским данима.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије