Читај ми!

Бред и Анђелина – како је избегнута непријатна гужва на венецијанском црвеном тепиху

Сви филмски путеви воде у Венецију, али што даље од бивших љубави. Организатори 81. Мостре на челу са уметничким директором Албертом Барбером имали су пуне руке посла око Брега Пита и Анђелине Џоли.

Труд је резултирао тиме да се бивши супружници нису срели на Лиду где су промовисали нове филмове. Анђелина Џоли представила се као оперска дива Марија Калас у филму чилеанског редитеља Павла Ларејина, познатог по биографским филмовима о Леди Дијани и Џеки Кенеди.

Филм Марија је сетна, носталгична, трагична прича о животу највеће светске оперске певачице током последњих недељу дана њеног живота 1977.

Анђелина Џоли је дала све од себе да оживи Марију Калас у животној драми кроз коју је дива пролазила, и то завређује све похвале, али на нас није убедила да је реч о маркантној, харизматичној уметници коју је волео цео свет.

„Искрено, за мене су мерило тога, да ли сам довољно добро одрадила посао били фанови Марије Калас и они који воле оперу, а мој страх је био да их не разочарам. Наравно, за све друге ствари у послу којим се бавим, ако постоји одговор на мој рад, веома сам захвална. Али у мом срцу је да не разочарам људе који је воле, и којима она много значи и заиста ми је постала драга и нисам желела да учиним неправду тој жени“, изјавила је глумица.

Овај добро режиран филм уз мноштво флешбеккова који враћају у време када је Каласова упознала Оназиса, али и Кенедијеве, сигурно улази у трку за Оскара.

Извесно је и да ће се Џолиевој осмехнути номинација за главну женску улогу.

Дан након што Анђелина Џоли напустила Венецију, дошао је Бред Пит који се након 15 година удружио са Џорџом Клунијем и то у акционој комедији Вукови, за коју су добили хонорар од по 35 милиона долара.

Филм о прикривању злочина високог профила режирао је Џон Вотс. Имаће ограничену биоскопску дистрибуцију од 20. септембра, а само седам дана после стиже и на платформу Apple TV+.

„Стриминг сервиси су нам потребни филмској индустрији, то је део нашег посла. То је такође бенефит за приказивање филмова, и то је револуција у нашој индустрији. Потребни су нам и Apple и Amazon. Ковид нам је много тога закомпликовао, али ево нас, ту смо“, каже Клуни.

Легендарни холивудски глумци у Венецију су дошли са својим партнеркама, Џорџ Клуни са Амал, а Бред Пит са 26 година млађом Незде Рамон. Њихов долазак је до сада медијски најзапаженији на 81. Венецијанској Мостри.

понедељак, 02. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару