Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Директорка компаније повезана са експлозијама пејџера у Либану негира умешаност – тврди да је "само" посредница

Сукоб Израела и Хамаса – 351. дан. Најмање 22 Палестинца су убијена, у израелском ваздушном нападу на школу "Eл Фалах" у којој су се налазила расељена лица, саопштило је Министарство здравља Газе. Израелска војска, са друге стране, тврди да је мета била група Хамасових оперативаца у командној просторији, која се, како кажу, налазила у оквиру школе. Хезболах је именовао 16 припадника те групе убијених у јучерашњем израелском ваздушном нападу на Бејрут, међу којима је био и командант Ахмед Вахабиј. Директорка компаније повезана са експлозијама пејџера у Либану саслушана је у Мађарској обавештајној служби – тврди да није направила пејџере и да је она "само посредница".

Директорка компаније повезана са експлозијама пејџера у Либану негира умешаност – тврди да је "само" посредница Директорка компаније повезана са експлозијама пејџера у Либану негира умешаност – тврди да је "само" посредница

Израел је убио команданта Хезболаха Ибрахима Акила и друге високе личности либанског покрета у ваздушном нападу на Бејрут обећавајући да ће наставити са војним акцијама док не буде у стању да обезбеди област око либанске граница.

У ваздушном нападу израелске војске на предграђе Бејрута убијено је најмање 12 особа, а 66 их је рањено, саопштило је либанско Министарство здравља.

Министар одбране Јоав Галант рекао је да Израел неће одустати након убиства високих команданата Хезболаха у Бејруту.

"Редослед акција у новој фази наставиће се све док се не постигне наш циљ, безбедан повратак становника својим кућама", рекао је Галант.

Портпарол Беле куће за националну безбедност Џон Кирби рекао је да Израел није обавестио Вашингтон пре него што су израелске снаге извршиле напад у Бејруту.

Хезболах је претходно лансирао 170 ракета у правцу северној Израела, саопштивши да је ракетама "каћуша" гађао више локација дуж границе, укључујући више база ваздушне одбране и седиште израелске оклопне бригаде.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи