Бодибилдер Кевин Леврон гост Врања

Спортиста из Сједињених Америчких Држава, Кевин Леврон, познати је боди-билдер. Учествовао је на готово 70 такмичења у свету. Ових дана први пут борави у Србији. Прво је посетио Врање, одржао семинар о том спорту, исхрани, употреби суплемената.

Да је у Врању Кевин Леврон чули су и из суседних држава, дошли да га виде из многих градова у околини, али и са севера наше земље. Млади га виде као узора, чак и уколико само рекреативно вежбају.

“Дошли смо овде да видимо уживо човека који је један од најбољих у овој професији и да следимо његов пут”, каже анкетирани.

Остали додају да тренирају редовно у теретани, неки се баве и фитнесом, кажу да им је Кевин неки вид узора и мотивације, зато су дошли да виде и најпре чују нешто о спорту, а и о животу генерално.

А животни пут 60-огодишњег Кевина Леврона није био лак. Родитељи су му преминули од рака док је био млад, у спорту је нашао мотивацију и жељу да успе.

"За мене је бодибилдинг био терапија. Имао сам изазове у школовању, изазове у одрастању. Теретана ми је била излаз из тога, и помогла ми је да видим како ми се тело мења, и како се и ја мењам”, истиче Кевин Леврон, бодибилдер из Сједињених Америчких Држава.

Када путује, Кевину је примарно да подучи младе о правилном развоју, вежбању у теретани, квалитетној исхрани. У Врању је захваљујући сарадњи са Стефаном Манасићем, који је успешан у дизању тегова.

"Мој циљ је да поделим колико је важно правилно се хранити. Уравнотежена исхрана може да спречи многе болести", наглашава Кевин Леврон, бодибилдер из Сједињених Америчких Држава.

Стефан Манасић, из Врања каже да је имао прилику да упозна Кевина пре неколико година, да почну сарадњу. Истиче: “Његова идеја је да приђе што више младим људима, да им објасни што више око исхране, што више око тренинга."

Кевин Леврон или Леврони како га фанови зову освојио је више награда на многим такмичењима, члан је Куће славних Међународне фитнес и бодибилдинг федерације од 2009. године.

петак, 13. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи