Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Москва: Најмање 56 цивилa погинуло у украјинској офанзиви на Курск; Кијев: Најактивније на кураховском и покровском правцу

Рат у Украјини – 943. дан. Дошло је до више десетина борбених окршаја Одбрамбених снага Украјине и руске војске на фронту, саопштио је Генералштаб Оружаних снага Украјине. И даље је највише борби на кураховском и покровском правцу, тврди Војска Украјине. У Белгородској области је десет људи повређено када је Украјина гранатирала село у Русији, тврди Москва.

Москва: Најмање 56 цивилa погинуло у украјинској офанзиви на Курск; Кијев: Најактивније на кураховском и покровском правцу Москва: Најмање 56 цивилa погинуло у украјинској офанзиви на Курск; Кијев: Најактивније на кураховском и покровском правцу

Украјина је учинила све што је било могуће да избегне увлачење Америке у рат, али ако Русији буде дозвољено да победи, то ће имати катастрофалне последице по саму Америку, изјавио је председник Украјине.

Володимир Зеленски је стигао у Њујорк, где ће представити украјински план победе председнику САД Џозефу Бајдену.

На фронту у Украјини борбе су у току, а највећи број се дешава на кураховском и покровском правцу, тврди Генералштаб Украјине.

Претходног дана је ватрогасац погинуо, а две особе су повређене када је експлодирала украјинска беспилотна летелица у области Луганска, који се налази под контролом Русије, тврди Москва.

Са друге стране Кијев обавештава да је један становник Херсонске области погинуо од последица руског гранатирања.

У Белгородској области је десет људи повређено када је гранатирано село у Русији, извештава Москва.

Министарство енергетике Украјине саопштава да је због руског гранатирања територије рудника у Доњецкој области избио пожар и да су две особе погинуле.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи