Читај ми!

Путовања без граница: Александар Ђуричић о авантурама које мењају живот

Страствени туристички водич и фитнес инструктор Александар Ђуричић гост је прве епизоде нове сезоне подкаста "Аналогија".

Пропутовао је цео свет и с нама дели искуства и изазове. Рођен је у Београду, а спортом се бави цео живот. Играо је фудбал, био фудбалски судија, фитнес тренер и на крају је његова страст према авантурама преовладала. Од здравог живота није одустао.

Како је помирио непрекидна путовања, здраву исхрану и редовно вежбање? 

У овој епизоди подкаста, Александар дели своја узбудљива путовања по егзотичним дестинацијама као што су Перу, Кина, Бразил, Колумбија, Аргентина, Чиле, Мексико, Куба... Било је ту опасних ситуација, забавних, напорних. Тврди да није потребно много новца да би човек обишао свет.

"Довољно је мало авантуристичког духа и да се одрекнемо комфора", каже Александар.

Са Аном Манојловић у овом подкасту прича и о свом животу на крузерима, као и о искуствима из Кине, где је радио и живео.

Александар је својим блогом и налозима на друштвеним мрежама постао инспирација за многе који воле путовања, али и желе да покушају да воде здрав живот. Његови постови на Инстаграму често садрже савете о вежбању, исхрани и мотивацији, а води и блог Фитнес авантуре

Послушајте његову причу у најновијем издању  @analogija-podkast  на YouTube-у. Не пропустите прилику да сазнате више о томе како спорт и дисциплина обликују живот авантуристе!

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи