Осумњичени за налетање аутомобилом на стајалиште у Рузвелтовој се предао полицији

Мушкарац који је осумњичен да је синоћ аутомобилом налетео на стајалиште јавног превоза у Рузвелтовој улици у Београду предао се полицији у присуству браниоца. У незгоди су три особе повређене, од којих две теже. Осумњиченом одређено задржавање до 48 часова.

Осумњичени А. А. (1995) који је учествовао у саобраћајној незгоди која се догодила 18.  око 23 часа  у Београду, у Рузвелтовој улици, у присуству браниоца се предао Полицијској управи за град Београд.

Саобраћајна незгода се догодила тако што је осумњичени управљао путничким моторним возилом налетео на аутобуско и трамвајско стајалиште, којом приликом је двоје људи задобиле тешке телесне повреде, док је код једног наступила лака телесна повреда.

Дежурни јавни тужилац је наложио да се окривљеном одреди задржавање у трајању од 48 часова у ком року ће бити саслушан пред Првим основним јавним тужилаштвом на околност кривичног дела Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја из чл. 297 ст. 3 KЗ и кривичног дела Непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди из чл. 296 ст. 2 Kривичног законика.

Такође, тужилац је одмах након наведене саобраћајне незгоде наложио да се прибаве сви докази.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво