Промена пола - Погрешно тело

Промена пола у Србији, неиспричана прича, тема је документарног филма "ПОГРЕШНО ТЕЛО", ауторке Марије Поповић. За РТС ексклузивно говоре три особе које су промениле пол. Марко из Београда, који је операцијом посато мушко, Нела, дете гастербајтера из Немачке која се родила као дечак и Вулф, Американац који је од жене постао мушкарац управо у Београду.

 У овом документарном филму говоре стручњаци из области промене пола који ће до детаља објаснити како тече процес промене пола, коме се транссексуалне особе прво јављају, како мењају свој физички изглед и како мењају пол. Марко, Нела и Вулф, откриће детаље свог живота, проблеме и тешке ситуације кроз које су прошли, како је на то гледала њихова породица, друштво, пријатељи... Један од интересантнијих момената у филму је и став Српске православне цркве, о коме са благословом патријарха Иринеја, говори протојереј Велибор Џомић.

У овом документарцу сазнаћете зашто већина људи меша трансвестите са транссексуалцима, особама које из оправданих разлога желе да промене пол.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара