Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

Знао је шта хоће - Милош Кодемо

Данас познати сниматељ и редитељ Милош Кодемо, проходао је на филмском фестивалу у Пули, када га је мајка Мила Кодемо, позната новинарка "Вечерњих новости“, водила са собом на интервјуе које је радила за лист. Као врсни познавалац филма, Мила је одлазила је на многобројне фестивале, а Милош је упознавао глумце, редитеље и средину у којој се сада савршено сналази.

Као дете играо је у филмовима "Три карте за Холивуд“, "Лакши крај смрти“ и "Тераса на крову“.

Осетио је Милош све чари заната и одабрао да буде иза камере. Његов допринос у снимању иностраних продукција није остао незапажен. Његово име истакнуто је на шпици филмова "Дара из Јасеновца“, "Заспанка за војнике“, "Убице мога оца“, "Певачица“, "Рингишпил“ и др.

Ретко да сам упознала особу са толико мере и самопоштовања. Радећи са њим спознала сам невероватну професионалност, уздржаност, коректност и дискрецију. Упознао је свет филма на много бољи начин од многих других. На снимању је упознао и своју супругу Дашу. Успео је да сачува своју приватност.

Обратите зато пажњу када гледате филм или уживате у некој серији. Ту ће увек бити име Милош Кодемо - као гаранција професионално обављеног посла.

 

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Autor:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи