Читај ми!

Авантуре Хети Федер

Девета епизода серије зе децу "Авантуре Хети Федер" ће се емитовати у суботу, 30. марта на Другом рограму Телевизије Србије у 9ч. Реприза ће се емитовати у понедељак, 1. априла у 9ч.

Управница Ботомли организује отворени дан – дан када сирочићи продају своје рукотворине како би се прикупила средства за сиротиште, а управница показује послушну и мирну децу јавности.

Дан је ведар и радостан, сви се лепо проводе, али Хети се ипак осећа усамљено. Када угледа рекламу за циркус у коме учествује жена црвене косе, Хети чврсто одлучи да упозна мистериозну жену и пита је да ли је она њена мајка.

Међутим, управница Ботомли има друге планове за Хети. Оно што почиње као један мало другачији дан, у коме је сирочићима дозвољено да се друже и играју попут остале деце, прераста у несвакидашњу авантуру која укључује нову Хетину саучесницу, потенцијални пут у Индију, неке потписане папире, аукције, игру, плес и скривање у ковчегу!

Да ли ће Хети пронаћи мистериозну жену, да ли ће дан који је управница Ботомли савршено испланирала проћи по плану и ко ће помоћи Фети када буде упала у невољу, сазнајте у следећој епизоди!

Уредница је Лора Џолић.

Улоге тумаче: Изабел Клифтон, Дашарн Андерсон, Поли Ален, Ева Поуп, Гас Бери…

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво