Мира Адања Полак: Ексклузивно

Прва председница Словеније - Наташа Пирц Мусар

Није било велико изненађење када је Наташа Пирц Мусар изабрана за председницу Словеније, јер је иза себе имала озбиљну професионалну каријеру адвоката и активисте, као и поштовање средине у којој живи. Њено именовање било је велики медијски изазов, јер је у питању била жена председник у Словенији - у којој до сада ниједна жена није имала ту функцију.

Овај интервју претворен је у разговор који је осветлио једну темељну каријеру особе која никада није припадала ниједној политичкој партији, а све је градила на стручности, образовању и кредибилитету. Казивање Наташе Пирц-Мусор је врло поучно и може користити онима који су на високим фукцијама и одлучују о другима.

Њено искуство и како себе види на функцији првог човека своје земље је поучно.

Читав свој пут базирала је на раду са људима - била је дугогодишњи новинар, а као адвокат решавала је и сложене предмете у пракси. Са израженом комуникативношћу коју поседује задобила је велики број присталица, јер је делима показала аутентичност својих казивања.

Још као адвокат у својој адвокатској канцеларији била је ангажована у случају Меланије Трамп, супруге америчког председника, где је бранила њена људска права и приватност.

Врло одређена, строга, правична и професионална није изненадила добијеном функцијом коју поштује. Верује да на том месту неће много одступати од својих професионалних принципа, где истиче своју нетолерантност према свакој врсти лажи.

 

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Autor:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара