Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

Волимо Италију

Салон италијанског амбасадора у Србији Луке Горија био је отворен за све који воле и поштују Италију, италијанску културу и све оно што Италија за нас јесте.

Домаћин угледног италијанског бизнисмена Санта Доменика Версаћа и његове жене Франческе де Стефано Версаће учинио је све да се званице осећају пријатно и разговарају са најстаријим чланом многобројне породице Версаће, која је својим брендом прославила Италију широм света и постала заштитни знак моде, стила, лепоте, традиције и бизниса широм света.

Амбасадор је примио многе који су желели да поздраве госта, који је са својом супругом неуморно одговарао на многобројна питања о својој породици и смрти брата Ђанија - трагичном догађају који је задесио породицу.

Књига “Браћа: Једна италијанска породица“ о породици Версаће преведена је код нас и говори о снази породице и опстанку великог бренда, где најстарији Санто, после смрти свог брата Ђанија, компанији даје даљу снагу и утицај широм света.

Амбасадор Лука Гори, као искусни дипломата, већ дуже време обогаћује културни живот Београда са много различитих догађаја, схватајући да висока дипломатија никада није била имуна на лепоту и значај традиције, као и приказивање онога што једна земља има да покаже. Италијанима ту треба одати велико признање.

Упознати амбасадора и чути његова размишљања није увек могуће, поготово када га виђамо у званичним ситуацијама. Он има уздржани шарм и непосредност која има границе. Седећи у салону где прима званичне делегације и важне госте, имала сам могућност да разговарам о свему - да га питам о послу који има у Београду, као и да сазнам о његовој породици. Вештина и благост коју показује јесте одлика оних дипломата који знају свој посао.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара