Читај ми!

Он–лајн друштво

5. епизода: Kроз емисију Савремени профил младих желимо да представимо кључне теме везане за данашње адолесценте, односно омладину старосне доби од 15 до 25 године.

Ту смо да похвалимо труд и залагање одређеног наставног особља, да говоримо о менталном здрављу омладине, образовању, недостатку мотивације, утицају породице, васпитању, животним вредностима и првом сусрету са пословним окружењем након завршених студија. Овим серијалом желимо да укажемо на промене које су се десиле код младих у последњим годинама. Те промене, односе се пре свега на навике, вредности које цене, циљеве којима теже. У серијал су осим стручњака из различитих научних дисциплина, заступљене и јавне личности, инфлуенсери, али и деца (ђаци и студенти) који из свог угла говоре о одређеним темама. У оквиру сваке епизоде, заступљен је и скеч у форми видео блога, с обзиром на то да је данас не само начин данашње комуникације, већ и социјализације. Глумица у складу са темом епизоде виртуелним путем, представља све изазове са којима се сусреће током одрастања.

Ко су особе од утицаја на друштвеним мрежама? Кога млади воле да гледају и слушају? Шта кажу инфлуенсери, каква је омладина и како на њих утиче он-лајн свет. Отварамо тему и лоше стране интернета, посебно на психу деце. О друштвеним мрежама говоре инфлуенсери, социолог, психијатар и педагог у петој епизоди емисије Савремени профил младих.

Аутор и водитељ: Јована Арсеновић

Уредник: Зоран Живковић

Редитељ: Александар Јован Крстић

Савремени профил младих Савремени профил младих

Autor:
РТС

Kроз емисију Савремени профил младих желимо да представимо кључне теме везане за данашње адолесценте, односно омладину старосне доби од 15 до 25 године. Ту смо да похвалимо труд и залагање одређеног наставног особља, да говоримо о менталном здрављу омладине, образовању, недостатку мотивације, утицају породице, васпитању, животним вредностима и првом сусрету са пословним окружењем након завршених студија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара