Бунт Рок Фестивал

У другој квалификационој емисији петог Бунт Рок Фестивала, наступиће бендови "Wildheart" и "Карпо" из Београда и "Drawnmist" из Смедерева.

Поред Бранке Главоњић, ауторке фестивала, поново ћемо у улози водитеља видети и Зорана Стефанова, фронтмена бенда "Исказ", и Стефана Јовчића, који ће водити разговоре са такмичарима.

Као ревијални гост наступиће победници првог Бунт Рок Фестивала, бенд "Дингоспо Дали", уједно фронтменка овог састава Сандра Видојевић је и чланица жирија. Стални чланови жирија су Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM), ту су и Милорад Ристић - Мики (Bella Technika) и Доброслав Предић (музички уредник РТС-а), који је председник жирија у другој емисији.

Као и у емисији Бунт, гледаоци ће сазнати и све новости о актуелним издањима, дешавањима, занимљивим концертима на домаћој рок сцени, као и какво је стање на Топ Листи Бунта.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ прилога: Јован Бачкуља
Редитељ: Миодраг Коларић

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара