Читај ми!

Шта ће све посрнути са "Ју-Ес Стилом"

Уколико смедеревска челичана привремено стане, последице ће се осетити у целој Србији, а у овој емисији сазнаћемо како и колико.

Услед кризе у еврозони, и у Србији се бележи пад производње и извоза, а из "Ју-Ес Стила" најављују могућност заустављања и друге високе пећи. Шта се прича у Смедереву ових дана, али и како би се проблеми железаре могли одразити на друге фирме у Србији, у данашњој емисији Око економије говоре грађани Смедерева, привредници и економски аналитичари.

Колико озбиљно Србија прати дешавања у еврозони и какав одговор Влада спрема? Због чега Влада није раније ограничила рокове плаћања? Хоће ли плате бити ниже, а радних места још мање? Колико је реално да "Ју-Ес Стил" угаси и другу високу пећ? Има ли начина да Влада помогне тој компанији? Да ли италијанска криза угрожава инвестиције "Фијата" у Крагујевцу?

О томе у Оку економије одговора Небојша Ћирић, министар економије и регионалног развоја.

Може ли се српска привреда спасти тако што ће млади показати више иницијативе за предузетништво и колико им у томе помаже интернет, а колико савети стручњака и подстицаји државе, видећемо у причи о сајту за савете за венчања који су покренуле три предузимљиве девојке.

Емисију води Весна Дамјанић-Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи