Читај ми!

За живот 12 евра месечно

Има ли у вашем буџету места за осигурање

Зашто грађани Србије олако схватају осигурање живота  будући да на то издвајају  седам и по пута мање него грађани у Хрватској? Уколико се упоредимо са земљама ЕУ, однос је још неповољнији по Србију. Генерално, на осигурање издвајамо 75 евра, док  просечна премија осигурања по глави становника у ЕУ износи 1913 евра.
Грађани Србије најпре осигуравају аутомобил, потом кућу и тек на трећем месту  - сопствени живот. Чини се да се осигурања сетимо само када нешто крене по злу. Тога су ових дана највише свесни пољопривредници  које је погодило невреме и град.
 Да ли  је код (не) осигурања  проблем заиста само у новцу? Или је и до осигуравајућих кућа и њихових понуда?  Да ли су полисе скупе и неисплативе ? Колика је одговорност државе  да тржиште осигурања учини конкурентнијим и самим тим доступнијим?
На та и друга питања о осигурању у емисији ОКО 11 одговорају Синиша Ерић, члан Извршног одбора "Дунав осигурања", Бошко Димитријевић, извршни директор "Уника осигурања" и Јелена Кочовић, професорка Економског факултета у Београду.

Емисију води Весна Дамјанић-Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи