Сасвим природно: Кулен мајстори

"Јесте ли икада пробали кулен? Пробајте па ће вам бити јасно да је са истим рецептом могуће направити 1000 различитих кулена. Разликују се по љутини, по сочности, по јачини меса, по додатим зачинима, по начинима сушења и сазревања".

Причу о кулену започео сам у Хрватској у Славонији, наставио у Сремском селу Кузмин, испратио сам прављење кулена у Засавици код Сремске Митровице од свиња Мангулица и на крају завршио пут кулена у Бачком Петровцу у селу где живе Словаци.

Шта сам на крају доказао? Колико произвођача толико кулена. А пошто сам све пробао могу да вам кажем да је најбољи?

Ипак одгледајте емисију у недељу, биће вам слађе. Пријатно!

Аутор: Јован Мемедовић

Сниматељ: Владимир Жаконовић

Монтажа: Виолета Трпчевски

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње