Читај ми!

Један добар дан

Овог четвртка донисмо обиље занимљивих, инспиративних, али и узбудљивих прича намењених онима са авантуристичким духом. Ни одлична музика неће изостати. Останите са нама.

О правој љубави нам већ неколико деценија пева група "Неверне бебе". Њихов последњи студијски албум "Ходај" је освојио мноштво награда у земљи и региону: проглашен је за албум године, најбоље испродуциран албум, на њему је и најбоља песма године, а "Неверним бебама" је додељена "Златна плоча" ПГП РТС-а, за укупан допринос музици. Овог четвртка ће бити наши гости.

У "Једном добром дану", доносимо причу о историји венчаница, а заједно ћемо правити и бидермајер. Говоримо о септембру, као месецу венчања, месецу у коме се роди највише беба, али с друге стране, и месецу у којем, како статистика показује, велики број парова одлучује да се разведе. Шта је потребно за дуготрајан и срећан брак, постоји ли уопште право време за изговарање брачних завета, због чега најчешће настају несугласице у браку које доводе до његовог краха, када је могуће спасити љубав, а у којим ситуацијама је развод ипак прихватљивије решење. Питамо психолога Дуњу Илић и психотерапеута Стојана Мишића.

Угостићемо Зорју Пајић, младу даму, која је својим талентом, искреношћу и гласом освојила срца многих. Са њом причамо о љубави, плановима, новим песмама, животу у Немачкој и многим другим темама.

Петочлана породица Сандић је пре 2 године за 34 дана бициклима прешла 1.300 километара од Ковачице до Магадина у Швајцарској, од којих су 30 ноћи провели под ведрим небом. Крајем јуна ове године су кренули на пут дуг чак 2.500 километара, и из Србије стигли у Шведску, одакле су се вратили пре неки дан. Утисци са путовања се још слежу, а ми смо нестрпљиви да их чујемо. У студио "Једног доброг дана" стижу тата Драган, мама Биљана и ћерке Теодора, Софија и Искра.

Трећа сезона серије "Калкански кругови", се од 31. августа емитује сваког викенда на РТС 1 после Другог дневника. О коначном затварању Калканских кругова у финалним епизодама нам говоре чланови екипе серије.

Уредник емисије: Ивана Миленковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи