Читај ми!

Упоредни тест – кинески бензинац против кинеске струје

Иако је екипа емисије САТ већ неколико пута радила упоредни тест возила на струју са возилима на бензин или дизел, сада по први пут пореде два идентична аутомобила са различитим погонима.

Такође, сада пореде возила која коштају два или чак три пута мање него што је у свим претходним тестовима био случај. Тачније, упоређују чери "FX“ на струју са черијем "FX“ на бензин.

Кроз серију тестова у реалним условима и реалним ситуацијама видећете који је удобнији, који исплативији за одржавање и вожњу, а са којим се лакше живи. Видећте тачне цене сервиса, пуњења струјом, трку на стази, поређење резултата кочења и још много тога.

Сазнаћете и која су светска искуства ватрогасаца у гашењу електричних аутомобила, а у рубрици "Представљамо“ имали су прилику да тестирају један од најјефтинијих електричних модела – дачију "спринг“.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.32 ч на Првом програму.

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару