Читај ми!

Сви играју, фудбал побеђује

Из београдских студија РТС-а, сваке вечери око 23.00 на Првом програму, емитоваће се специјална емисија "Сви играју, фудбал побеђује".

Уредници и водитељи емисије "Сви играју, фудбал побеђује" биће Тијана Јевтић и Стефан Бендић, уз комплетну новинарску екипу Спортске редакције. У студију нас очекују и добро познати гости – Раде Богдановић, Мирослав Вјетровић и Саша Јанковић. За студијске анализе биће задужен Дејан Недић и Милан Јеремић, видео анализа утакмица и тактике репрезентације Србије, али и осталих тимова, биће задатак Немање Милинчића.

Коментатори утакмица биће Александар Стојановић, који ће са лица места пратити утакмице наше репрезентације, а остале утакмице коментарисаће Милош Кривокапић и Немања Матић. Уз нашу репрезентацију биће два репортера, Предраг Страјнић и Душан Албијанић. Они ће се јављати из кампа Србије у Аугзбургу, као и градова где Србија игра своје дуеле - Гелзенкирхена и Минхена. Гледаоцима РТС-а преносиће и атмосферу са улица немачких градова, као и такозваних фан зона у којима ће бити навијачи из целе Европе.

Европско првенство у фудбалу – ексклузивно на РТС-у!

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије