Читај ми!

Један добар дан

У емисији "Један добар дан" доносимо праву музичку ексклузиву, премијере песама познатих извођача, водимо вас у позориште, пратимо актуелна спортска дешавања, бринемо о вашем здрављу, али такође скрећемо пажњу на значајне теме којима желимо да пошаљемо важне поруке. 

Кантаутор Сергеј Ћетковић после 9 година, има нови албум и 8 нових песама, од којих ће сваког дана, почевши од данас, по једна песма бити објављена на његовом званичном јутјуб каналу. Гледаоци емисије "Један добар дан" ће имати ту привилегију да пре свих чују неке од њих и виде нове спотове.

У госте нам долази дама која се после дуго времена, враћа на сцену великим летњим хитом интригантног наслова "Лудило моје“. Дружимо се са Јованом Пајић.

Представа Српског народног позоришта из Новог Сада "Поетеса - Милица Стојадиновић Српкиња", сутра увече гостује у Народном позоришту у Београду. У причу о првој српској песникињи у коју је био заљубљен и велики Његош упутиће нас глумица Наташа Станишић.

Хуманитарна ревија матурских хајлина које су познати модни креатори израдили на основу скица Ангелине Аћимовић, талентоване девојчице страдале прошлог маја у Рибникару, одржана је у суботу. О томе нам говоре Ангелинини родитељи, Наталија и Анђелко Аћимовић и модна дизајнерка Миа Костов.

Како нагле промене времена утичу на нас? Зашто неким људима уопште не сметају, док се други жале на бројне тегобе? Можемо ли да их спречимо? Питамо специјалисту опште медицине, докторку Драгану Мелентијевић и метеоролошкињу Ириду Лазић.

Уредник и водитељ: Ивана Миленковић

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи