Читај ми!

Јутарњи програм

Почели су пријемни испити за специјализована одељења средњих школа. Колико места има за талентоване? Када ће ученици знати резултате?

- У Темама дана о резолуцији о Сребреници, о томе да су од јуче на Косову и Метохији новчане трансакције само у еврима, о комеморацији и обележавању Дана сећања на жртве усташких злочина. Са нама ће бити Дејан Ристић, нови министар информисања и телекомуникација који ће да нам каже и нешто више о томе шта треба да се уради у медијима да би се жртве трагедија и њихове породице заштитиле од сензационализма и лажних вест.

Свака мајска киша подсети нас на оне од пре 10 година, када је трећина Србије била поплављена. После пола 8 подсећамо се метеоролошких услова те 2014. године, али и како су се организовале акције спасавања.

Кинески Амазон је доступна и у Србији. Ово је повод да мало више говоримо о онлине трговини у нашој земљи. Зашто се наручује преко интернета, а плаћа у кешу? Колико смо заштићени када купујемо онлине?

Кажу да је Скyруннинг или „небеско трчање“ за оне који се враћају природи, оне који су храбри, оне који стално трагају за новим изазовима. О трчању, здравом начину живота и најлепшим пределима Србије говоримо после 9 сати

У данашњем Наздрављу о томе како атмосферске прилике утичу на нашу кожу.

Завршена је Песма Евровизије, у Малмеу је било и музике, и политике, и неправде, и врло чудних наступа …. О свему томе говориће нам наша Душка Вучинић

При крају емисије – о концерима „Џипси Кингса“, „Рамштајну“ и фестивалима – београдском „Бир фесту“ и „Мјузик вику“.

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Оливера Перковски

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи