Читај ми!

Гост Душан Свилар

Душан Свилар је за почетак интервјуа у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет” одабрао видиковац у Сремским Карловцима због споменика Душку Трифуновићу, песнику кога посебно поштује и чије је стихове певао, а део тог наступа видеће и гледаоци.

Душан са пуно емоција говори о породици, одрастању у окружењу где сви лепо и радо певају, о баки у чијој је кухињи певушио и сусрету са Здравком Чолићем. У наставку шетње кроз Карловце говорио је о такмичењима на којима је учествовао, о победи, али и одлуци у ком правцу ће ићи његова каријера, о студијама соло певања на академији и томе да му популарност није важна о чему сведочи и то да никада није укуцао своје име у претраживач на интернету.

Дан је завршен у Дому омладине у Београду на концерту посвећеном Зорану Симјановићу где је Душан Свилар певао легендарну нумеру из филма "Национална класа", одајући на тај начин поштовање аутору, уз сећања и на композиторе са којима је имао срећу да сарађује.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара