Читај ми!

Јутарњи програм

Потрага за двогодишњом девојчицом Данком Илић узнемирила је целу Европу. Од пре два дана истрага се проширила и на Аустрију. О томе шта се у Бечу прича и пише говориће нам наша дописница Весна Кнежевић.

Данас говоримо о песнику кога није једноставно читати, али га је лако разумети. О човеку који је целог живота волео само једну жену - велики и јединствени Васко Попа гост је серијала "Имате ли минут да о љубави причамо цео век", колегинице Лидије Самарџијевић.

Некада, у селима око Љубовије, бритву је имао само најстарији члан домаћинства и то је била част. Бритва се преносила са колена на колено. Како је данас?

Проверићемо како можемо исхраном да победимо пролећни умор.

Скупштински колегијум је разговарао о препорукама ОДИХР-а. Мирослав Лајчак потврдио је да ће се у четвртак, наставити разговори у Бриселу поводом одлуке о укидању динара. О томе када бисмо могли да добијемо нову владу, а када расписане београдске изборе, у Прегледу тема дана говориће нам социолог Владимир Вулетић.

Које воће је најосетљивије? Зашто је прва декада априла најопаснија за род? Да ли већ сада може да се наговсти каква ће бити година за воћаре? Очекујемо Дарка Јевремовића, директора Института за воћарство из Чачка.

Оне у Србији немају своја такмичења, него играју са дечацима. Наше гошће биће девојчице које ће Србију у Чешкој представљати у рагбију.

О серији Тајне винове лозе, али и њеном раду у Београдском драмском позоришту и филму Битка за замак Итер, говориће нам глумица Сташа Николић.

Алергије су све чешћа појава код деце и одраслих, посебно у пролећном периоду. Како биљке могу да помогну, откривамо у нашој редовној рубрици Тајна биља.

При крају емисије, о великом јубилеју. Ускоро ће бити концерт поводом 30 година рада сопрана Јасмине Трумбеташ Петровић.

уредник Душица Тасић

водитељ Оливера Перковски

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи