Читај ми!

Возили смо премијере сајма 2024.

Екипа емисије САТ имала је ексклузивну прилику да вози све најважније премијере овогодишњег сајма аутомобила у Београду и покаже њихове врлине и мане још пре него што су ушли у сајамске хале.

Између осталог, први су возили најјефтинији електрични модел Черија, први аутомобил кинеске куће "Link & co“ доступан код нас, нови електрични волво "ЕX 30“, највећу "кију“ са ознаком "ЕВ9“ као и читав низ модела које српска публика још није имала прилику да види.

У овом специјалном издању емисије САТ, видећете шта су рекли о тим аутомобилима, али и шта се све то још излаже на штандовима у халама Београдског сајама од 21. до 27. марта.

Наравно, за оне који размишљају о куповини биће речи и о најјефтинијим моделима тренутно доступним за време трајања сајамске манифестације. Такође, сазнаћете и на који начин матуранти са пробном возачком дозволом могу да добију један од 150 бесплатних интензивних тренинга у центру НАВАК уколико дођу на сајам аутомобила.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.40ч на Првом програму.

 

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара