Читај ми!

У сусрет Европском првенству - Немачка 2024

Трећа емисија серијала "У сусрет Европском првенству - Немачка 2024" емитује се у среду од 14.45 часова само на Првом програму РТС-а. Аутор и водитељ емисије је Немања Матић.

У трећој емисији У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024, имаћете прилику да видите ексклузивни интервју са легендом немачког и српског фудбала Драгославом Степановићем.

Степановић је некадашњи репрезентативац Југославије и бивши фудбалер Црвене звезде, Манчестер Ситија и Ајнтрахта из Франкфурта.

Тренерским послом бави се од 1982, а најдубљи траг оставио је управо у Немачкој где је са великим успехом водио између осталог и Ајнтрахт из Франкфурта.

О томе како је мењао приступ и филозофију немачког фудбала, како су се навијачи тог клуба одужили популарном Степију и каква су његова очекивања од Европског шампионата у Немачкој, али и од репрезентације Србије, сазнаћете у трећој епизоди.

Присетићемо се и Европаких првенстава на којима је наступило по 16 репрезентација, од Енглеске 1996. до Пољске и Украјине 2012. године.

Из Саудијске Арабије јавља нам се и најбољи стрелац у историји репрезентације Србије, Александар Митровић, а представљамо вам и селекцију Данске, са којом ће наша репрезентација одмерити снаге у последњем, трећем колу групе Ц у Минхену 25. јуна.

Аутор и водитељ емисије У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024 је Немања Матић.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи