Читај ми!

У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024

Од 14.37 часова на Првом програму РТС-а можете погледати другу емисију У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024,  аутора и водитеља Немање Матића.

У другом издању емисије У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024 из Минхена се јавља Мирослав Стевић, некадашњи репрезентативац Југославије и бивши фудбалер Борусије из Дортмунда и Минхена 1860. Стевић је својевремено играо на Светском првенству у Француској 1998. за Југославију, а са Борусијом из Дортмунда био је шампион Немачке.

Мирослав Стевић нам са лица места преноси како се Немачка припрема за Еуро, открива нам да ли се на улицама Минхена већ сада осећа еуфорија поводом Европског шампионата, а разговарали смо и о томе какве су шансе Србије на турниру.

Аутор емисије Немања Матић води нас и кроз историјат Европских првенстава. Подсетићемо се првих европских првенстава и видети које су све селекције славиле од 1960. до 1992. године.

Из Лондона о шансама Енглеске говорио је чувени новинар BBC-а Крис Темпл који је и званични новинар и спикер Енглеске репрезентације на Вемблију.

Сазнаћемо и како ће уметност и сликарство спојити српску и немачку културу у причи о чувеном српском муралисти Предрагу Радовановићу.

Друго издање емисије У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024 моћићете да пратите у среду од 14 часова и 37 минута само на Првом програму РТС-а.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи