ЕКО Авантура Србија

У четвртој епизоди "ЕКО Авнатура Србија", у суботу од 13.50, водитељи Душан Раденковић и Стефан Бендић се боре са чувеним проблемом надлежности.

Нико није надлежан за шкољке старих аутомобила у зеленилу на Голији, као ни за депонију на прелепом видиковцу Сићевачке клисуре.

Душан Раденковић: Сусрели смо се са апсурдном ситуацијом на планини Голији. Олупине аутомобила не могу бити однете из природе, јер нико није надлежан. Овом прилоком бих се захвалио граду Новом Пазару, јер је примером показао да се може победити проблем надлежности, само ако се има воље.

После изазова са олупинама аутомобила, екипа емисије "ЕКО Авантура Србија" је преспавала у шаторима на планини Голији, да би се сутрадан сусрела са још једним проблемом надлежности, али у Сићеву.

Стефан Бендић: Просто је невероватно на какву смо депонију наишли на једном од најлепших видиковаца у Србији. Поглед на Сићевачку клисуру оставља без даха, али депонија која се простире целом страном клисуре до саме реке, оставља без текста.

Један од најлепших видиковаца у Србији је покривен смећем које се таложи годинама. Терен јесте неприступачан, али је емисија "ЕКО Авантура Србија" показала да се може победити сваки проблем, само када се има воље.

Да ли ће се и надлежни укључити у битку са отпадом или "немају времена", погледајте у слећој епизоди!

Аутор емисије: Душан Раденковић

Водитељи: Стефан Бендић и Душан Раденковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи